|
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δενδροφύτευση στον Υμηττό |
|
Σε αναδάσωση της περιοχής στο τέρμα της οδού Διγενή Ακρίτα, στον Υμηττό, προχώρησε στις 21 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξη Υμηττού (ΣΠΑΥ), ο οποίος παρείχε δένδρα προς φύτευση.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε από νωρίς στο κάλεσμα του Δήμου Αργυρούπολης. Στην προσπάθεια συμμετείχαν μεταξύ άλλων σχολεία της πόλης, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας της Γλυφάδας και μαζικοί φορείς.
Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας Δήμου Αργυρούπολης Θανάσης Καλύβας «Tέτοιου είδους δράσεις αποδεικνύουν το πραγματικό ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης για μια καλύτερη ζωή και μια πόλη πιο φιλική στους κατοίκους της. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε στην ίδια πάντοτε κατεύθυνση, μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες ανάδειξης της ανάγκης για μια Αργυρούπολη πράσινη και ποιοτική ως προς τις συνθήκες ζωής».
Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης Δημήτρης Ευσταθιάδης, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής Υποστράτηγος Παναγιώτης Βελής, ο αντινομάρχης Αθήνας Χάρης Πασβαντίδης και δημοτικοί σύμβουλοι.
|